O nama

Restoran “Premijer” se nalazi u mjestu Jabuka nedaleko Trilja na rijeci Rudi, u neposrednoj blizini ušća Rude u Cetinu. Položaj se naziva “Gaz”. Restoran je smješten u prirodi daleko od buke prometnica i brzih cesta, a opet blizu većih mjesta kao što su Trilj i Sinj. Uz restoran je smješteno nogometno igralište kao i igralište za balote.

Na ovom je mjestu ugostiteljski objekt u vlasništvu obitelji Grubišić – Čabo od 1962.g. te se restoran “Premijer” može podičiti dugom ugostiteljskom tradicijom.

Cilj restorana “Premijer” i turističke agencije „Premijer Turist“ je uz pomoć raznih suradnika širiti gastronomsku, pansionsku, turističku i kulturnu ponudu. Suradnike nalazi u stručnim osobama kao što su arheolozi, povjesničari i etnolozi, te tvrtke koje se bave proizvodnjom ekoloških proizvoda.

U restoranu “Premijer” se sa zadovoljstvom organiziraju proslave raznih svečanosti kao što su vjenčanja, krštenja, krizme, godišnjice prilikom kojih se djelatnici trude uspostaviti što prisniji kontakt s uzvanicima. Uz restoran nudi se i pansionska ponuda.

Uz tradicionalnu hranu Dalmatinske Zagore kao što su razna jela ispod peke, pečena janjetina, riječni rakovi, žabe na više načina, svježe pastrve iz Cetine restoran “Premijer” je sklopu novootvorene konobe „ Teuta“ i turističke agencije „Premijer Turist“ odlučio proširiti svoju ponudu.

Za sve informacije i rezervacije možete se obratiti direktno u restoranu, nazvati na telefone: +385 21 831 955, +385 98 982 6796, poslati e-mail na info@premijerturist.hr

Dogadjanja

Rimski nogomet

U selu Gardunu pokraj Trilja nađena je nadgrobna ploča iz rimskog doba na kojoj je prikazan portret dječaka Gaja Laberija starog 7 god... Više

Izdvojeno iz ponude

Diocletiancs cup

11. svibnja, "Dioklecijanova modra noć" (domjenak za VIP goste) - Dioklecijanovi podrumi
- Koncert Jelene Radan i Meritas;
- prezentacija starih rimskih jela u organizaiji Konobe Teuta iz Trilja

12. svibnja, organizatori "Diocletiancs cup-a"  a u suradnji s predstavnicima Udruge "Gaz" iz Trilja  koju predstavlja gospodin Boris Grubišić Čabo, prezentirat će se revijalna nogometna utakmica između Delmata i Rimljana i to  na način, tj. po  pravilima kako se igralo u vrijeme Antike. Potvrdu  da se u ovim krajevima Splitsko-dalmatinske županije u rimsko doba igrao nogomet nalazimo u selu Gardunu pokraj Trilja...

Mapa Weba