Premijer turist

Premijer Turist - Turistička Agencija iz Trilja nudi Vam nezaboravan provod u Trilju i cijelom triljskom odnosno cetinskom kraju. Rijeka Cetina koja ovom kraju daje svoj nezaboravni šarm omogućila je razvoj turizma kako u Trilju tako i u cijelom cetinskom kraju.
Agencija zajedno sa svojim partnerima nudi svojim gostima vrhunsku zabavu uz Rafting, Kajaking, Trekking, Kanu safari,  Jahanje, Fly fishing i mnogim drugim aktivnostima  u prirodi.
Osim sporta i sportskog aktivnog odmora, Premijer Turist - Trilj Vam nudi i smještaj apartmanima i hotelima u Trilju i Triljskom kraju te u priobalnom dijelu Dalmacije od Primoštena, Rogoznice,  Trogira, Splita, Omiša, Baške Vode, Makarske i Brela.
Cilj restorana “Premijer” i turističke agencije „Premijer Turist“ je uz pomoć  raznih suradnika širiti gastronomsku, pansionsku, turističku i kulturnu ponudu. Suradnike nalazi u stručnim osobama kao što su arheolozi, povjesničari i etnolozi, te  tvrtke koje se bave proizvodnjom ekoloških proizvoda.
Tijekom cijele godine u Trilju se održavaju razna događanja, a vrhunac je naravno u ljetnom periodu kada Vas pozivamo da provedete svoj  odmor u Trilju kao gosti Agencije Premijer Turist.
Uživajte u običajima triljskog kraja, sportskim događanjima, rimskom nogometu i tradicionalnom seoskom turniru.

Dogadjanja

Rimski nogomet

U selu Gardunu pokraj Trilja nađena je nadgrobna ploča iz rimskog doba na kojoj je prikazan portret dječaka Gaja Laberija starog 7 god... Više

Izdvojeno iz ponude

Diocletiancs cup

11. svibnja, "Dioklecijanova modra noć" (domjenak za VIP goste) - Dioklecijanovi podrumi
- Koncert Jelene Radan i Meritas;
- prezentacija starih rimskih jela u organizaiji Konobe Teuta iz Trilja

12. svibnja, organizatori "Diocletiancs cup-a"  a u suradnji s predstavnicima Udruge "Gaz" iz Trilja  koju predstavlja gospodin Boris Grubišić Čabo, prezentirat će se revijalna nogometna utakmica između Delmata i Rimljana i to  na način, tj. po  pravilima kako se igralo u vrijeme Antike. Potvrdu  da se u ovim krajevima Splitsko-dalmatinske županije u rimsko doba igrao nogomet nalazimo u selu Gardunu pokraj Trilja...

Mapa Weba